Livrare fructe la birou in Pitesti

Livrare fructe la birou in Pitesti

Ofera un beneficiu suplimentar si o mica bucurie angajatilor tai comandand cosuri de fructe la birou. Pauzadefructe.ro face ca acest lucru sa fie extrem de simplu deoarece poti comanda oricand sortimente diferite de fructe de sezon sau tropicale din surse verificate. Profita de serviciile de livrare fructe la birou si arata-le angajatilor tai ca iti pasa de sanatatea si starea lor de zi cu zi.
Toata lumea iubeste fructele, iar cosurile premium pe care ti le oferim contin doar fructe de calitate superioara, sanatoase si delicioase. Poti comanda fructe pentru angajati cand sarbatoresti o ocazie speciala sau poti opta pentru un abonament care iti asigura livrari zilnice sau saptamanale. Vei investi doar in valoarea fructelor alese, livrarea este absolut gratuita si se realizeaza in doar 24 de ore.
Comanda fructe la birou in Pitesti si impresioneaza-ti angajatii printr-o initiativa de HR care va avea rezultate aproape instant. Promoveaza o imagine pozitiva si un stil de viata sanatos printr-o cheltuiala 100% deductibila fiscal.
Toata lumea iubeste fructele, iar experienta ne-a invatat ca un simplu cos de fructe este un cadou important pentru angajati si este intotdeauna primit cu recunostinta si un zambet sincer. Ofera bucurie si sanatate prin cosuri de fructe proaspete pentru colegii tai.