Livrare fructe la birou in Brasov

Livrare fructe la birou in Brasov

Suprinde-ti colegii sau angajatii cu o gustare sanatoasa si delicioasa care o sa ii incante. Comanda fructe la birou in Brasov cu ajutorul serviciilor oferite de Pauzadefructe.ro si observa zambetul larg de pe fata colegilor tai.
Ti-am pregatit cosuri de fructe proaspete, alese cu migala de la producatori de renume din Romania si din Europa. Vei putea alege fructe de sezon delicioase sau un mix inedit de fructe tropicale, pline de vitamine si antioxidanti.
Un pranz format din fructe sau suplimentat cu acestea este cu siguranta un beneficiu extrem de apreciat de angajati sau colegi. Nu numai ca sunt sanatoase si te feresc de o multime de afectiuni, dar iti dau si energie si sunt foarte gustoase.
Serviciul de livrare de fructe la birou pentru angajati este rapid si de incredere. In Brasov cosurile de fructe vor fi livrate in doar 24 de ore, iar livrarea este din partea casei (gratuita pentru tine). In plus, investitia in acest gest este complet deductibila pentru compania ta.
Comanda fructe la birou pentru o ocazie speciala, cum ar fi o zi de nastere sau sarbatorirea unui eveniment sau alege unul din abonamentele care iti asigura livrari zilnice sau saptamanale si bucura-ti echipa cat mai des. Cu siguranta se va vedea in vanzari si rezultate.