Suntem o echipa tanara, care si-a luat angajamentul de a asista companiile sa creeze locuri de munca cat mai sanatoase pentru angajatii lor. Noi monitorizam calitatea fructelor noastre de la cumparare, la ambalare si pana la livrare. Clientii nostri sunt doar companiile, ceea ce inseamna ca oferim servicii de inalta calitate, iar facand constant livrari, suntem capabili sa mentinem preturile mici.

fruitsatofficeaboutus
va asiguram ca va oferim experienta ‘’covorului rosu’’ atunci cand vine vorba de livrarea fructelor la birou si indiferent de cerintele dumneavoastra, puteti fi siguri ca vom face tot posibilul de a va oferi cea mai potrivita solutie pentru companie. PauzaDeFructe este cel mai bun fruct la birou prin livrarea de fructe de calitate, fiind mereu la dispozitia clientului. Trebuie sa incercati serviciul nostru pentru a vedea beneficiile si diferenta!

Ceea ce ne deosebeste de concurenta sunt lucrurile mici pe care le facem, cum ar fi luarea etichetelor de pe fructe inainte de a fi livrate, ca un control de calitate suplimentar, asigurand, totodata, o mare varietate de fructe proaspete la fiecare livrare.

Stresul la locul de munca, rutina si diversele forme de suprasolicitare, cum ar fi suprasolicitarea vederii in cazul lucrului la calculator, sunt factori care duc la oboseala si la o energie redusa in timpul programului de lucru. Din acest motiv, tot mai multe companii care se respecta, au implementat o nouă forma de beneficii, și anume fructele la birou, un program care este vazut ca parte a strategiei de atragere și mentinere a celor mai buni angajati. Oferiti angajatilor posibilitatea de a manca fructe proaspete la birou, aducand astfel un plus de sanatate si motivatie în cadrul companiei!