www.pauzadefructe.ro livreaza in Bucuresti si Ilfov (Popesti, Voluntari si Pipera). Costul unei livrari este de 15 lei; beneficiati de livrare gratuita pentru orice comanda de peste 200 lei.

Va rugam sa verificati comanda in prezenta agentului de livrare. In cazul in care unul dintre produse nu se afla in stare perfecta puteti refuza comanda, completand un Proces Verbal de constatare, pe care ulterior sa ni-l transmiti pe adresa de e-mail contact@pauzadefructe.ro. Reclamatiile ulterioare privind integritatea produselor, in cazul in care nu s-au mentionat daune pe documentul de transport, nu vor fi acceptate. Toate produsele sunt livrate in ambalajul original, al producatorului. Nu ne asumam raspunderea pentru pierderi ce pot aparea din cauza intarzierii livrarii, daca acestea sunt cauzate de circumstante independente de noi sau in privinta carora noi nu am putut lua masuri rezonabile pentru a preintampina intarzierea (cum ar fi lipsa disponibilitatii produselor in stocurile producatorilor, conditii de transport sau livrare, cazuri de forta majora, cazuri fortuite etc.).

ATENTIE! Va rugam sa precizati corect atat datele personale, cat si adresa la care vor fi livrate produsele comandate, pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.