Livrare fructe la birou in Ploiesti

Livrare fructe la birou in Ploiesti

Iti doresti sa faci mai multe pentru sanatatea si starea de zi cu zi a angajatilor tai? Avem o idee pentru tine. Comanda fructe la birou si ofera-le angajatilor tai o gustare sanatoasa si delicioasa. Toata lumea iubeste fructele, dar nu este mereu la indemana sa mergem pana in piata sa le achizitionam. Cu ajutorul serviciilor oferite de Pauzadefructe.ro poti comanda rapid si usor cosuri de fructe premium si convenabile chiar la birou. Vei primi fructe de cea mai buna calitate, de provenienta verificata, iar tu vei plati doar valoarea comenzii, livrarea fiind gratuita. In plus, investitia ta in acest mic, dar important, cadou pentru colegii tai este complet deductibila.
Comanda fructe pentru angajati cand sarbatoresti o ocazie speciala, importanta pentru firma, sau alege unul din abonamentele care iti asigura livrari regulate de fructe proaspete, de sezon sau tropicale. Zeci de firme comanda fructe la birou pentru angajati ca parte a unei initiative de HR care da intotdeauna rezultate. Beneficiile suplimentare primite de angajati sunt uneori la fel de importante ca salariul primit si poate ajuta la fidelizarea acestora.
Ai grija de sanatatea colegilor tai si adu bucurie la birou prin noile servicii de livrare de fructe la birou in Ploiesti. Este un mod rapid, la indemana si cu efect instant de a iti tine echipa aproape.