Livrare fructe la birou in Iasi

Livrare fructe la birou in Iasi

Beneficiile oferite angajatilor sunt un criteriu foarte important de alegere a locului de munca. De aceea iti sugeram o initiativa inedita de HR printr-un nou serviciu de livrare de fructe la birou in Iasi.

Cu totii iubim fructele si cunoastem beneficiile acestor, dar nu mereu reusim sa le achizitionam. Fa un gest care cu siguranta va fi apreciat de colegii tai si comanda fructe la birou pentru o ocazie speciala sau alege unul din abonamentele oferite de Pauzadefructe.ro care iti asigura livrari zilnice  saptamanale sau de cate ori ai nevoie.

De acum te poti bucura de cosuri de fructe premium, de sezon sau tropicale, din surse verificate si la un pret foarte avantajos. Fiecare cos de fructe este livrat in mod gratuit in maxim 24 de ore chiar la tine la birou. Daruieste o gustare delicioasa, sanatoasa, plina de vitamine, minerale si antioxidanti si vei aduce bucurie si o pauza binemeritata colegilor tai.

Experienta ne-a aratat ca si doar o singura livrare de fructe pentru angajati aduce multa voie buna si este un eveniment apreciat de care se vorbeste multa vreme in birou. Beneficiile suplimentare primite de angajati sunt extrem de importante si influenteaza alegerea locului de munca si fidelitatea acestora fata de o companie. Ofera un cadou sanatos si gustos si tine-ti echipa mai aproape cu ajutorul serviciilor de livrare de fructe la birou oferite de noi in Iasi.