Livrare fructe la birou in Constanta

Livrare fructe la birou in Constanta

Ia o pauza plina de energie, vitalitate si voie buna si ofera un cos de fructe colegilor sau angajatilor tai. O gustare formata din fructe proaspete de sezon poate fi extrem de sanatoasa si cu siguranta va fi apreciata de toata echipa. Pauzadefructe.ro ofera livrare de fructe la birou in Constanta pentru ca tu sa iti impresionezi colegii ori de cate ori doresti.
Poti comanda fructe la birou oricand doresti sau poti opta pentru unul din abonamentele care iti asigura o livrare de fructe o data pe saptamana sau chiar in fiecare zi. Fructele sunt alese cu grija de la producatori verificati din Romania si din UE si sunt livrate in doar 24 de ore in mod gratuit. Alege din cosuri de fructe standard oferite de echipa noastra sau personalizeaza-ti comanda.
Beneficiile suplimentare primite de catre angajati sunt intotdeauna apreciate si contribuie la nivelul general de satisfactie al echipei. Chiar si cateva fructe consumate in fiecare zi ne pot da energie si ne pot feri de afectiuni periculoase, imbunatatindu-ne stilul de viata. Ai grija de sanatatea si starea colegilor tai si motiveaza-i prin cosuri de fructe gustoase si sanatoase livrate zilnic sau saptamanal. Cu ajutorul Pauzadefructe.ro acest lucru este acum extrem de simplu sa comanzi fructe pentru angajati, iar investitia ta este complet deductibila.