Livrare fructe la birou in Arad

Livrare fructe la birou in Arad

Iti desfasori activitatea in Arad si vrei sa faci o supriza placut colegilor tai? Ofera-le o gustare sanatoasa, bogata si delicioasa comandand fructe proaspete intr-o zi speciala pentru firma ta sau de ziua unuia dintre colegi.

Serviciul de livrare de fructe la birou in Arad, oferit de Pauzadefructe.ro, te ajuta sa comanzi cosuri de fructe in doar cativa pasi simpli si sa fii sigur ca vei primi un asortiment de fructe de sezon sau tropicale de cea mai buna calitate. Ofera-le angajatilor tai un pranz bogat in vitamine, minerale si antioxidanti, iar daca reactia este buna (iar experienta ne-a invatat ca intotdeauna este), alege unul din abonamentele complet deductibile care asigura livrari zilnice sau saptamanale de fructe delicioase. Toate livrarile de fructe pentru angajati se realizeaza in doar 24 de ore, iar tu platesti doar valoarea comenzii, livrarea este gratuita.

Comanda fructe la birou si bucura-te de beneficiile acestui gest inedit. Iti vei impresiona colegii si vei oferi un beneficiu suplimentar care va fi cu siguranta apreciat. In plus, angajatii tai vor vedea ca iti pasa de sanatatea si starea lor.

Umple biroul cu bucurie cu o binemeritata pauza de fructe oricat de des doresti si beneficiaza la randul tau de efectele imediate ale unei initiative creative de HR.