Livrare de fructe la birou in Sibiu

Livrare de fructe la birou in Sibiu

Comanda fructe la birou si ofera un motiv suplimentar de bucurie angajatilor tai. Pauzadefructe.ro iti livreaza la birou cosuri de fructe premium, alese de la producatori verificati din UE, pentru ca tu sa iti poti surprinde echipa cu un cadou sanatos si delicios. Poti alege cantitatea optima pentru tine si asortimentul de fructe de sezon sau exotice pe care il doresti.
Pauzadefructe.ro ofera acum serviciul de livrare fructe la birou si in Sibiu, iar livrarea este complet gratuita, investitia ta (total deductibila fiscal) fiind doar in valoarea cosului de fructe. Cosul de fructe ales va fi livrat in doar 24 de ore, iar micul cadou plin de vitamine, antioxidanti si minerale va face sigur o impresie extrem de buna colegilor tai.
Alege sa comanzi fructe pentru angajati cand sarbatoriti o ocazie speciala sau opteaza pentru unul din abonamentele care iti asigura livrari saptamanale sau lunare de fructe proaspete. Poti oferi angajatilor tai o gustare sanatoasa ca parte a programului de HR al companiei si sa le arati ca iti pasa de sanatatea si starea lor.
Toata lumea iubeste fructele, asa ca de ce sa nu oferi un beneficiu suplimentar angajatilor tai? Comanda rapid si simplu de pe Pauzadefructe.ro si observa reactiile pozitive din partea echipei tale.