Numerar sau card la livrare (in cazul comenzilor livrate in Bucuresti, Ilfov in Popesti, Voluntari). Se platesc produsele in momentul livrarii de catre curierului nostru (in cazul comenzilor livrate in Bucuresti, Ilfov in Popesti, Voluntari). 
Ramburs: Se platesc produsele curierului care livreaza impreuna cu taxele de livrare incluse in valoarea facturii.
Online cu card bancar prin PayU: Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.