Selectati produsele dorite: Alegeti produsul dorit si adaugati-l in cos, comanda minima este de 50 lei;

Cont site www.pauzadefructe.ro: Odata ce cosul de cumparaturi contine produsele de care aveti nevoie in cantitatea dorita, daca aveti deja un cont introduceti datele de autentificare: adresa de email si parola. 

Daca nu aveti un cont puteti sa va creati unul cu aceleasi date mentionate mai sus sau se poate crea unul automat dupa finalizarea comenzii in baza informatiilor introduse mai jos in pagina. Parola va fi transmisa la adresa de e-mail din comanda. De asemenea va punem la dispozitie si posibilitatea de a comanda fara cont.

Informatii facturare: Aveti optiunea de a comanda in calitate de persoana fizica, persoana juridica sau PFA (persoane fizice autorizate).Va trebui sa completati urmatoarele informatii: prenume, nume, adresa de email, adresa, telefon, tara/judet, oras si cod postal.

Modalitati de livrare: Completati informatiile de facturare/livrare pentru a va putea afisa metodele de livrare si costurile aferente. Totodata puteti adauga orice alte mentiuni legate de comanda sau observatii pentru curieri

Modalitati de plata: Plata produselor comandate se poate face online prin operatorul PayU, Ordin de plata (OP) sau ramburs la curier, dupa confirmarea comenzii de catre un operator si primirea e-mailului de confirmare.

Finalizare comanda: Odata completat formularul de comanda, trebuie sa acceptati termenii si conditiile magazinului apoi apasati pe butonul „Trimite comanda”.